Wrestling PBF
Na 100% każdy musi zagłosować na kogoś innego. Radzę także nie wybierać do linczu lepszych graczy, zbyt bardzo budzi to podejrzenia.
1. Mostian
2. agrado
3. Evil
5. mix17
12. Fennix
13.Thisu9
15. Placebo
Najlepiej byłoby, gdyby każdy wybrał jakąś osobę z powyższej listy. IMO do linczu świetnie nadaje się agrado, lecz wolałbym aby głosował w niego tylko kacoper (chyba że nie chce :>). Oczywiście nie zapomnijcie o podaniu w poście jakichś sensownych argumentów (mimo że trochę trudno o to przed pierwszym linczem).
Ok. Też myślałem, że na agrado można głosować. I to dobry pomysł, żebym to ja głosował na niego, bo was wymienił w swoim poście. Cichy mógłby głosować na Placebo, bo gra w FM od początku, a ja widzę w nim gracza123 od samego początku, ale nie chciałem tego ujawniać miastu. Cichy może wspomnieć, że pisał on nawet dobrze i mógłby napisać taki mord czy coś w tym stylu. Przed linczem jeszcze potwierdźmy na kogo kto głosuje.
E: ok Thisu to też dobry pomysł
Cena napisał:
PS. Ta edycja będzie wygrana przez miasto i to bez trudu, imo.
Nie bójcie się tomusa. To taka jego zagrywka psychologiczna
Właśnie miałem napisać, że zaczyna prowokować. A tak btw to uważam, że nie powinniśmy wszyscy pisać postów w jednym czasie, żeby nie wyglądało, że się dogadaliśmy i teraz piszemy. Szczegóły grają tu dużą rolę.
Ubezpieczam się na to i w poście podaję argumenty (bardziej przesłanki, bo ciężko tu o argumenty) jeszcze na Evila i napiszę, że jeszcze się nie zdecydowałem. Jak się rozwinie sytuacja to podejmę decyzję.
Edit: Na Mostiana nie Evila, teraz zobaczyłem błąd. I na mostiana chyba zagłosuję jednak